Parketeur KSO
BW Design
 
© parketeur.nl

Introductie

KSO is ontstaan uit een groeiende behoefte voor vakkundig gemaakte en geplaatste houten vloeren. Sinds Mei 2000 is naast de vervaardiging van vloeren voor onze klanten, renovatie van parket vloeren uitgegroeid tot een belangrijk product. Wij verzorgen leveringen van parket voor bedrijven en particulieren, die door KSO geleverd en vakkundig geplaatst worden. Hierbij zijn klantvriendelijkheid, duurzaamheid, gebruik van natuurlijke producten en millieu belangrijke uitgangspunten.


In de afgelopen jaren zijn steeds meer particuliere klanten zich tot KSO gaan wenden met het verzoek om levering of plaatsing van een door hen gewenste vloer. Ook doet KSO als Bona gecertificeerd vakman ook veel renovatie en restauratie van parket waarbij er gebruik gemaakt wordt van de nieuwste stofvrije schuurtechnieken, en voor de klant zeer gunstige prijzen gehanteerd worden. Mede omdat er meer nadruk is komen te liggen op kwaliteit tegen een gunstige prijs houden we bewust de kosten laag om dat waar te kunnen maken.

 

Stofvrij schuren met nieuwste techniek.

Ook maken en renoveren we projectvloeren als onderaannemer voor bouwbedrijven, waarbij het gaat om oppervlakken van meer dan 300m2. Hiervoor worden alle afspraken natuurlijk op maat gemaakt. 

Naast het leveren van deze diensten doet KSO de import van een millieuvriendelijk kwaliteitsproduct uit Zweden voor de behandeling van vloeren, naast de traditionele lak en was behandeling. Dit betreft een zeer hoogwaardige natuurlijke Olie, die de houten vloer een zeer mooie naturel uitstraling geeft. Het betreft hier een biologisch afbreekbaar product. Dit past in het streven naar duurzame milleu bewuste oplossingen en toepassingen voor de behandeling van vloeren.

Als kenmerk van onze KSO aanpak zou ik verder willen noemen: Kwaliteit met prettige Service en Onderhoud waarbij u kunt rekenen op goede garantie.

Producten

top

Wij bieden de volgende producten aan:
  •   Parket/laminaat plaatsing vanaf € 9,20 p.m2
  •   Levering laminaat vanaf €12,50 p.m2 
  •   Parket renovatie vanaf € 11,00 p.m2
  •   Parket restauratie prijs op aanvraag
  •   Parket onderhoud vanaf € 2,50 
  •   Parket levering vanaf €35,00 
  •   Import/verkoop parket olie vanaf € 22,50 p.ltr
  •   Levering en plaatsing van infra rood vloerverwarming vanaf € 45,- p.m2
  •   Levering van onderhoudsmiddelen van Aquamarijn, Bona, Osmo, Dumby

 


 

Parket schuren in Zoetermeer, parket schuren in Den Haag, Parket schuren in Delft, Parket schuren in Rotterdam, Parket schuren in Leiden, Parket schuren in Gouda, Parket schuren in Woerden, Parket schuren in Amsterdam, vloeren schuren in de Randstad en alle plaatsen rond deze regio.

Het olien van houten vloeren in alle genoemde plaatsen en het onderhoud van olie vloeren voor alle bestaande relaties van KSO Parket.

Wij maken ook taxatie's van schade herstel werkzaamheden voor alle waterschades en verzekeraars bij partikuliere en zakelijke klanten.

Advies voor onderhoud voor houten vloeren in Zoetermeer, onderhoud voor houten vloeren in den Haag, onderhoud voor houten vloeren in Delft, onderhoud voor houten vloeren Rotterdam, onderhoud voor houten vloeren in Leiden, onderhoud voor houten vloeren in Gouda, onderhoud voor houten vloeren in Woerden, onderhoud voor houten vloeren in alle plaatsen rond deze regio.